Ajánlat munkát vállalóknak

Mutasd meg magad!

Ha szeretnél a LUMEN Studio közösségéhez tartozni, küldd el projektedet! Több projektet is küldhetsz, melyeket különtöltünk fel, illetve várjuk később is újabb munkáidat. A legjobb képek bekerülnek a honlapon a kiemelt projektek folyamatosanfrissülő diavetítésébe is.
A projekteket a LUMEN Studio profilja szerint rendezzük az oldalon, nem dátum vagy személy szerint. A beérkező anyagokprofilja alapján, a közösség egységessége érdekében elképzelhető, hogy a beküldött munkák közül szakmaiszempontokszerint választjuk ki a portfólióba bekerülőket.

 


Vállalj munkát!


Munkalehetőséghez két úton juthatsz: egyrészt, ha valakinek tetszik a munkád, megkereshet közvetlenül; másrészt felveszünk a Studio levelezőlistájába és Facebook-csoportjába, ahová a hozzánk érkező munkalehetőségeket továbbítjuk. Ha érdekel a munka, küldd el személyes vagy LUMEN Studiós portfóliódat közvetlenül a megrendelőnek. Amennyiben portfóliód elnyeri a tetszésüket, árajánlatot kérnek tőled, vagy akár több embertől is, melyet követően döntenek arról, hogy megbíznak-e a feladattal.


A LUMEN Studiot nonprofit céllal hoztuk létre, munkáid népszerűsítéséért cserébe csupán azt kérjük, hogy a beküldött, illetve a Studión keresztül készülő munkáidat mi is felhasználhassuk tanfolyamaink népszerűsítésében. Éppen ezért kérünk, hogy az elkészült munkádat új projektként mindenképp küldd el nekünk. E mellett örömmel vesszük, ha az adott munkával, céggel kapcsolatos élményeidet, tapasztalataidat is megosztod velünk, illetve a közösséggel. Ha úgy érzed, hogy segíteni tudtunk szakmai továbblépésedben, támogasd adományoddal kezdeményezésünket, amit mi a LUMEN Ösztöndíjon keresztül a tehetséges diákok támogatására fordítunk. Az adományozás részleteivel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot.

 


Csatlakozz!


Ha szeretnél bekerülni a LUMEN Studio portfoliójába, küldd el a projektedet fájlküldővel (pl. WeTransfer, MamutMail, Dropbox stb.) az info@lumenstudio.hu címre, az alábbi tartalommal:


A projektről:

  • 1-10 db, lehetőleg 1920x1080, de legalább 1366*768 felbontású, egyenként maximum 5 MB méretű kép, ami lehet terv, látványterv, grafika, logo stb. Tabló jellegű munka is beküldhető, ebben az esetben kérjük a tabló tartalmát (terv, kép stb.) külön-külön is elküldeni.
  • Leírás a projektről 50-100 szóban, mint például mikor, milyen munkához készült, miért jelentett kihívást, örömöt, milyen eredménye lett a munkának, milyen megoldásokat használtál stb.


Magadról:

  • 1 db, legalább 500x500 felbontású, portré jellegű fénykép.
  • Bemutatkozás 50-100 szóban, amiben mindenképp térj ki arra, hogy mikor születtél, hol tanultál, mit szeretsz a szakmádban és milyen céljaid vannak.
  • Email címed és telefonszámod, amit a honlapon a közvetlen kapcsolatfelvétel érdekében közzé teszünk.
  • Ha szeretnél további információt megosztani magadról az érdeklődők számára, közétesszük személyes honlapod, illetve Facebook, Instagram, Behance vagy más közösségi profilod címét is.

 

 

 

A projekt beküldése a LUMEN Studio működésének előbbiekben leírt feltételeinek automatikus elfogadását jelenti.

turkizkek