Ajánlat munkaerőt keresőknek

Kérj ajánlatot!

Munkaerőt két úton kereshetsz. Ha tetszik valakinek a munkája, stílusa, a projektnél megadott elérhetőségeken megkeresheted közvetlenül is; vagy küldd el nekünk a munkalehetőséget, és mi továbbítjuk a Studio levelezőlistájában és Facebook-csoportjában. A munkaajánlatban írj részletesen a feladatról, léptékéről, pontos elvárásaidról, a határidőről, valamint jó, ha körvonalazod, hogy mennyi pénzt szánsz rá. Ezt követően az érdeklődők nálad fognak jelentkezni portfólióval és referencia képekkel. Kérj tőlük árajánlatot, és válaszd ki a megfelelő embert. A munkalehetőség meghirdetése a LUMEN Studio működésének itt leírt feltételeinek automatikus elfogadását jelenti.

A LUMEN Studiót nonprofit céllal hoztuk létre, cserébe csupán azt kérjük, hogy a közreműködésünkkel elkészült projekt képeit felhasználhassuk a LUMEN Studio és tanfolyamaink népszerűsítésében, honlapunkon és Facebook-oldalunkon. E mellett cégként felveszünk partnereink listájára.

Éppen ezért kérünk, hogy az elkészült képeket, terveket küldd el nekünk, valamint örömmel vesszük, ha az adott munkával, személlyel kapcsolatos élményeidet, tapasztalataidat is megosztod velünk. Ha nem vagy elégedett az elkészült munkával, keress minket bizalommal, és megpróbálunk segíteni.

Ha a projekt vagy a munkalehetőség komolyabb tapasztalatot vagy magasabb minőséget igényel, akkor is szívesen várjuk a megkeresésedet, mert oktatóink nagyobb látványtervező és grafikus stúdióval rendelkeznek, és szívesen segítenek.

 

 

Támogasd a tehetségeket!

Ha úgy érzed, hogy segíteni tudtunk a munka létrejöttében, támogasd adományoddal kezdeményezésünket és a tehetségeket! Anyagi hozzájárulásodat a LUMEN Ösztöndíjon keresztül a tehetséges diákok támogatására fordítjuk, hogy még többen, még jobb szakemberek lehessenek. Az adományozás részleteivel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot.

turkizkek